Flora euronumbrid kisuvad masendavaks (1)

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora on sel suvel eurosarjades pidanud kolm kohtumist ja kaotanud need kõik väravate vahega 2:12.
FC Flora on sel suvel eurosarjades pidanud kolm kohtumist ja kaotanud need kõik väravate vahega 2:12. Foto: Tairo Lutter

FC Flora 0:5 kaotusega Euroopa liiga teise eelringi avakohtumises Nicosia APOELile muutus Eesti meistri saldo eurosarjades aina nukramaks.

Pärast üleeilset Küprosel saadud sauna on Flora lasknud 51 euromänguga endale lüüa täpselt sada väravat. Kokkuvõttes on rohevalgete kontos kuus võitu, 12 viiki ja 33 kaotust. Väravate vahe on nukramast nukram, 30:100. Kuna edasipääsu APOELi vastu enam püüda pole võimalik, tuleb täheldada: 26 euroduellist on võidetud üks ja kaotatud koguni 25.

Kuid ühe nukra rekordi kordamisest suudeti napilt hoiduda. Nimelt on Flora Euroopas kaks korda kaotanud tulemusega 0:6 – 1999. aastal Belgradi Partizanile ja kuus hooaega hiljem Esbjergile. Allajäämine skooriga 0:5 oli esmakordne.

Tänavu on Flora pidanud euromurul kolm kohtumist: enne APOELiga madistamist vannuti Meistrite liigas 1:4 ja 1:3 alla Iisraeli tšempionile Beer-Sheva Hapoelile. Kokkuvõttes on seega Flora tänavune väravate vahe 2:12.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles