Tallinna Kalev mängis Viljandis maha kaheväravalise eduseisu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotomeenutus möödunud aasta 15.prillist, mil Kevin Rääbis (vasakul) viimati Tamme staadionil mängida sai. Rängast põlvetraumast paranenud äärepoolkaitsja pääses täna väljakule kümneks minutiks ja sai kirja ka väravasöödu, kuid suurest kaotusest see tartlasi ei päästnud.
Fotomeenutus möödunud aasta 15.prillist, mil Kevin Rääbis (vasakul) viimati Tamme staadionil mängida sai. Rängast põlvetraumast paranenud äärepoolkaitsja pääses täna väljakule kümneks minutiks ja sai kirja ka väravasöödu, kuid suurest kaotusest see tartlasi ei päästnud. Foto: Kristjan Teedema

Jalgpalli Eesti meistriliiga 20. vooru avakohtumises tegid Viljandi Tulevik ja Tallinna Kalev 2:2 viigi.

Tallinlased asusid kohtumist Kevin Rääbise 11. ja Roman Sobtšenko 22. minuti tabamustest 2:0 juhtima, viljandlastele tagasid viigi Kristen Kähri 24. ja Janar Õunapi 85. minuti väravad.

Kalev säilitas turniiritabelis 18 punktiga seitsmenda koha, Tulevik on 13 silmaga endiselt eelviimasel ehk üheksandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles