Kuldsuu Zlatan ajas pressikonverentsil ajakirjanikud naerma (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV / AFP

Zlatan Ibraimovici koduklubi Los Angeles Galaxy mängis Eesti aja järgi eile varahommikul Põhja-Ameerika jalgpalliliigas MLS linnarivaal Los Angeles FC vastu. Varem polnud Ibrahimovic Galaxy särgis derbimängu võõral väljakul pidanud.

Üks meedia esindaja uuris mängujärgsel pressikonverentsil 36-aastaselt ründajalt, mis tunded teda võõrsilmängus linnarivaaliga valitsesid. Teadupärast pole aga 11-kordne Rootsi parim jalgpallur suu peale kukkunud. 

«Kui ma aus olen, siis see staadion on minu jaoks liiga väike,» sõnas rootslane alustuseks. «Olen harjunud mängima 80 000 pealtvaataja ees ja kui 80 000 inimest sulle vilistavad, siis tõused varvastele ja alustad tõelist tööd,» märkis Ibrahimovic seejärel. «Aga kui 20 000 inimest sulle vilistavad ja kaasa ei ela, siis kogu austuse juures, tundub see nagu ma oleksin treeningul.»

Los Angeles Galaxy ja Los Angeles FC vaheline derbimäng lõppes 2:2 viigiga. Kusjuures Galaxy rabeles viimase kümne minutiga välja kaheväravalisest kaotusseisust. Käimasoleval hooajal tosin liigaväravat löönud Ibrahimovic jäi linnarivaali vastu kuivale, ent see-eest andis ühele tabamusele resultatiivse söödu.

Staadionil jälgis kohtumist 22 716 silmapaari. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles