Klopp Ramose veast Meistrite liiga finaalis: halastamatu ja julm

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistrite liiga finaal: Sergio Ramos (valges) ja Mohamed Salah.
Meistrite liiga finaal: Sergio Ramos (valges) ja Mohamed Salah. Foto: EPA / Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp vaatas USA-turnee ajal tagasi kevadel toimunud Meistrite liiga finaalile, kus Mohamed Salah sai Sergio Ramose tehtud vea järel vigastada ja pidi mängu pooleli jätma.

Sakslasest juhendaja kritiseeris teravalt Madridi Reali kaptenipaela kandnud Ramost. «Kui sa ei ole Madridi Reali fänn, siis arvad, et see on halastamatu ja julm,» rääkis Klopp ajakirjanikele.

«Kui panna kokku kõik keerulised olukorrad, kus Ramos on olnud osaline, siis neid on väga palju. Eelmisel aastal Torino Juventuse vastu oli just tema süüdlane Juan Cuadrado punases kaardis,» andis Klopp mõista.

Lisaks märkis Klopp, et Ramose sõnavõtud pärast Reali kolmanda järjestikuse Meistrite liiga võiduga finaali jäid talle arusaamatuks. «Ramos ütles hiljem asju, mis mulle ei meeldinud. See polnud normaalne.»

Klopp ja tema hoolealused almistuvad praegu USAs hooajaeelseks kontrollmänguks Manchester Unitediga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles