Rapla korvpallimeeskond sai järgmiseks hooajaks olulise pusletüki paika

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dominique Hawkins (punases).
Dominique Hawkins (punases). Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Rapla korvpallimeeskond teatas, et jaanuaris nendega liitunud ameeriklasest mängujuht Dominique Hawkins jätkab meeskonnas ka järgmisel hooajal.

24-aastane Hawkins mängis poole hooajaga Eesti meistriliigas 23 kohtumist ning tema keskmised näitajad mängu kohta olid järgmised: 31,5 minutit, 17 punkti, 4,5 resultatiivset söötu, 4 lauapalli ja 1,3 vaheltlõiget. Lisaks aitas Hawkins Raplal koduses meistriliigas saavutada kolmanda koha ja sai kaela pronksmedali.

Meeskonna mänedžer Jaak Karp: «Tavaliselt on nii, et kui välismängija jätab endast nii hea mulje, et soovid temaga kindlasti ka järgmisel hooajal jätkata, siis paraku tõmbavad rikkamad klubid ta endale. Mul on tõeliselt hea meel, et Dominique’iga läks teistpidi, meie väga soovisime teda ja ta otsustas Raplasse naasta. Ta on üks neist mängijatest, kes peale raha hindavad ka teisi olulisi omadusi klubi tegevuse juures, alustades näiteks meeskonnast hooliva kogukonnaga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles