Järveoja õrritas norralasi: katsuge ikka paljaid naisi nähes rahulikuks jääda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg ja Torstein Eriksen Soome rallil.
Mads Östberg ja Torstein Eriksen Soome rallil. Foto: Markku Ulander / AFP

Tänavuse hooaja Soome ralli käib täistuuridel ja peamised esikohanõudlejad on praeguse seisuga eestlased Ott Tänak ja Martin Järveoja ning Norra ekipaaž Mads Östberg ja Torstein Eriksen. Sel puhul otsustas Järveoja norralasi naljaga kostitada.

Järveoja avaldas enne laupäevase võistluspäeva algust sotsiaalmeedias pildi eelmise aasta Soome rallist, kuidas Östberg ja Eriksen Päijälä kiiruskatsel paljast ihu näidanud naistest möödusid. «Mäletate eelmise aasta Päijälä katset, Mads ja Torstein? Üritage rahulikuks jääda,» kirjutas Järveoja pildi juurde.

Nimelt rääkisid norralased eelmisel aastal, et nad oleksid nende naiste pärast peaaegu auto üle kontrolli kaotanud ja avarii teinud. Õnneks avariid Norra ekipaaž ei teinud.

Päijälä esimesel läbimisel ehk tänase päeva esimesel edestasid eestlased norralasi koguni 8,5 sekundiga. Teine läbimine ehk 18. kiiruskatse algab täna kell 17.36.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles