Supertulemuse visanud Kirt: kindlasti on Eestis sama lahe võistelda kui maailmas

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Odaviskaja Magnus Kirdi suurepärane hoog jätkus ka kodumaal, kui ta tuli Eesti meistriks võistluse rekordiga 88.28.  Teisel katsel visatud tulemus oli Kirdi läbi aegade paremuselt neljas vise. 

«Mitte ainult see tulemus, vaid kogu see võistlus (annab rahulolu). See oli hästi stabiilne võistlus ja see mulle meeldib,» kinnitas Kirt. «Võistlus näitas, et kõik on korras!»

Kirt kinnitas, et kuuest katsest pakkusid talle rahulolu neli. Kirdi seekordne seeria: 82.17 – 88.28 – 79.65 – 79.93 – 84.57 – X.

 «Esimene katse oli normaalne, teine ja viies-kuues. Kuuenda üleastumine ei näita katse õnnestumist, aga hoojooks oli seal täiesti normaalne ning sujuv. Mingisuguse pildi see andis.»

Kirt võistles seejuures alles teist korda sellel hooajal kodupubliku ees. Odaviskajale oli endalegi üllatav, et publiku röögatused «Magnus! Magnus!» temani kandusid.

«Väga lahe publik, väga lahe kaasaelamine, kindlasti on Eestis sama lahe võistelda kui maailmas!»

EMiks valmistub Käit treener Heiko Väädi sõnul nagu ka enne Eesti meistrivõistlusi, Otepääl Tehvandil. «Tallinnas on sigimist-sagimist nii palju, igale poole peab sõitma. Seal on kõik käe-jala juures. Tuleb korraks laagritunne ka sisse,» lisas Kirt. 

EMi pingeid soovitakse vältida. «Ennustamine on tänamatu töö. Kõigepealt toimub kvalifikatsioon, siis vaatame edasi,» sõnas ta. Väät lisas: «Magnus keskendub tehnikale, kohtunik mõõdab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles