Kuldar Sikk: Urmoga pidime rallivõidu nimel punnitama, Keniga tuli lihtsalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Torn ja Kuldar Sikk.
Ken Torn ja Kuldar Sikk. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eesti rallisõbrad said lõppenud Soome rallil Eesti hümni laulda koguni kaks korda, sest lisaks Ott Tänaku ja Martin Järveoja üldvõidule triumfeerisid juunior WRC sarjas Ken Torn ja Kuldar Sikk.

Torni kaardilugeja Sikk märkis Kuku raadio autospordisaatele «Piloot», et nädalavahetus sujus nende jaoks suurepäraselt. Lisaks võrdles kogenud Sikk Torni oma endise paarilise Urmo Aavaga, kellega esimene võit juunior WRC sarjas nii nobedalt ei tulnud.

«Urmoga sõitsime juunior WRC sarja ja päris mitu aastat pidime punnitama, et võit kätte saada. Keniga tuli see kuidagi lihtsalt ja kiirelt. Üldse mitte sellepärast, et emb-kumb sõitja oleks halb, aga nii lihtsalt juhtus,» sõnas Sikk.

Aava ja Sikk teenisid juunior WRC sarjas esimese võidu neljandal hooajal, kui eestlased krooniti võitjaks 2006. aasta Türgi rallil. Torn ja Sikk said aga esimese võidu juba debüüthooaja neljandal, kuid kolmandal ühisel rallil, sest Prantsusmaal luges Tornile kaarti Ken Järveoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles