Verstappen vabandas oma avaliku vandumise pärast

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Red Bulli piloot Max Verstappen pidi nädalavahetusel toimunud Ungari GP pooleli jätma juba kuuendal ringil mootoriprobleemide tõttu. Hollandlane oli olukorra pärast nii vihane, et hakkas otse-eetris vanduma.

«Kas ma ei tohi selle mootoriga edasi sõita? Mind ei huvita kui see puruneb. Naeruväärne, kogu aeg sama p*sk,» sõnas meeskonnaraadios Verstappen, kes oli sunnitud katkestama.

"Ma ei oleks pidanud kasutama selliseod sõnu, nagu ma kasutasid. Ma ütlesin need sõnad hetke ajendil. Sõidule tagasi vaadates tuleb tunnistada, et olen siiani pettunud. Emotsioonid olid pärast suurepärast starti päris kõrged," kirjutas Verstappen oma Instagrami kontole.

«Ma olin põhjusega nii vihane. Taaskord on põhjueks ootamatu mootoriprobleem, neid on viimastel aastatel liiga palju olnud. Me tulime Budapesti suurte ootustega ning seetõttu on selliste asjadega tõeliselt raske leppida. Loodetavasti tuleme suvepuhkuselt tagasi tugevamana,» kirjutas Verstappen.

Vormel 1 sarjas on nüüd suvepuhkus ning järgmine etapp sõidetakse alles 26. augustil Belgias Spa-Francorchampsi ringrajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles