Video: Soome rallil napilt üle katuse käimisest pääsenud JWRC piloot naudib olukorda täiega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Holder ja Jason Farmer
Dave Holder ja Jason Farmer Foto: Karli Saul/SCANPIX

Möödunud nädalavahetusel toimus Soomes autoralli MM-sarja kaheksas ning JWRC neljas etapp. Kui JWRC sarjas võtsid kindla sõiduga võidu eestlased Ken Torn ja Kuldar Sikk, siis nende klassis oli konkurentidel ka huvitavamaid momente. 

Nimelt elasid laupäeval tõeliselt äreva hetke üle uus-meremaalased Dave Holder ja Jason Farmer. Ühelt hüppelt maandus auto halvasti ja Holder ei suutnud esimesel hetkel autot kontrolli alla saada. Auto oli juba kraavis ning kahel rattal üle katuse minemas, kuid suurepäraseid oskuseid näidates suutis Holder auto tagasi teele tuua. 

Kaardilugeja Farmer kiitis koheselt ülimalt rahuliku häälega juhti: «Hästi tehtud, Dave!» Sellele vastas Holder aga võiduka hüüdega, mille peale mehed naerma puhkesid. Hiljem andis piloot teada, et see oli tema elu kõige suurem moment. 

Sama võistluspäev lõppes Holderi ja Farmeri jaoks katkestamisega, kuna nende Ford Fiesta R2T-l purunes kaks rehvi, kaasas oli vaid üks tagavara ratas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles