Kullamäe karjäär jätkub mullu Euroliigas mänginud klubis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristian Kullamäe (number 77) juuli algul peetud koondisemängus Kreekaga.
Kristian Kullamäe (number 77) juuli algul peetud koondisemängus Kreekaga. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti korvpallikoondise 19-aastane tagamängija Kristian Kullamäe siirdus Saksamaa kõrgliigaklubisse Bambergi Brose Basket.

Üheksakordne Saksamaa meister ja mullu Euroliigas mänginud Bambergi meeskond sõlmis eestlasega 1+1 aastase lepingu. Ilmselt hakkab Kullemäe enamjaolt mängima Bambergi duubelmeeskonnas, mis kuulub riigi esiliigasse, kuid eestlane loodab mänguminuteid teenida ka esindusmeeskonnas.

«Bamberg on tõestanud, et on Saksmaa üks parim klubi ja mul on väga hea meel sinna kuuluda. See klubi pakub noormängijale kõike, mida vaja arenemisel. Arvan, et Bamberg on parim klubi minu karjääri järgmisel etapil. Tahan meeskonda aidata võimalikult palju. Loodetavasti tuleb meil edukas hooaeg,» rääkis Kullamäe Saksamaa meedia vahendusel.

Mullu teenis Bamberg Euroliigas 16 meeskonna konkurentsis 12. koha. Saksamaa meistrivõistlustel jäädi esimesena medalita. Lisaks Saksamaa kõrgliigale mängib Bamberg algaval hooajal Meistrite liigas. Esindusmeeskonna juhendajaks on sellest suvest lätlane Ainars Bagatskis.

Aastatel 2002-2004 kuulus Bambergi hingekirja ka Kristiani isa Gert Kullamäe. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles