Ken Torn: unistan jõuda sinna, kus Ott Tänak hetkel on

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Torn
Ken Torn Foto: Karli Saul/SCANPIX

Soome MM-rallil tõusid lisaks Ott Tänakule ja Martin Järveoajel poodiumi kõrgeimale astmele ka JWRC klassis võidutsenud Ken Torn ja Kuldar Sikk. Torn käis ralliteemadel lähemalt rääkimas «Ringvaate» stuudios, vahendab ERRi spordiportaal.

24-aastane Torn suutis Soomes näidata head kiirust, edestades lõpuks rootslast Emil Bergkvisti 9,9 sekundiga. Lisaks rallivõidu eest saavatele punktidele lisanduvad JWRC klassi sõitjatele ka punktid katsevõitude eest - iga katsevõidu eest üks punkt. Torn kogus katsevõitude eest üheksa lisapunkti.

Küsimusele, mis tunne on olla võitja või Ott Tänak on ikka kõvem mees, vastas Torn: «Minu enda jaoks on väga hea tunne. Eks Ott on hetke vähe teisest klassist mees. Minu unistused küündivad ka sinna, kus tema hetkel on. Teeme rasket tööd ja ehk ühel päeval oleme ka seal,» sõnas ta «Ringvaatele».

JWRC sarjas jääb sõita veel vaid Türgi etapp, kus punkte jagatakse topelt. Enne viimast vaatust hoiab Torn sarjas neljandat kohta, liider Bergkvistist jääb ta maha 39 punktiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles