Zidane asub Mourinho asemel Manchester Unitedit juhendama?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane Foto: BorjaB.Hojas / Alter Photos/Sipa USA

Pärast kolme väga edukat hooaega Madridi Reali meeskonna peatreenerina otsustas Zinedine Zidane oma kohast loobuda. Esialgselt oli Zidane'il plaanis ühineda Torino Juventuse meeskonnaga hakates täitma direktori rolli.

Viimased kuulujutud vihjavad aina enam, et Manchester United soovib Jose Mourinho teenetest loobuda ning tema asemele klubi juhendama palgata prantslane Zidane. Mourinho on mitmel korral meeskonna peatreenerina sattunud marru ning väidetavalt üks sellistest olukordadest šokeeris mängijaid ning meeskonna abijõudu.

Väidetavalt on Mourinhole asendus otsitud juhuks, kui ta sarast käitumist jätkab. 46-aastane Prantslane Zidane on varem andnud teada, et ta on huvitatud juhendamisest Inglismaa kõrgliigas. Nii tekiks Unitedi pakkumisega Zidane'il see võimalus.

Siiski arvatakse, et Mourinho vihahood pole midagi liiga hullu ning tema kaitseks on välja astunud ka klubi mängija Andres Herrera «See on väga keeruline, kui sa pead töötama meeskonnaga, kellest 50% on noored mängijad kes ei pruugi iialgi sinu klubi esindama hakata. Sa ei saa taktikaliselt oma asju katsetada. See on tema jaoks keeruline,» vahendab Goal.com hispaanlase sõnu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles