Northugi raskused jätkuvad – mees jääb suurvõistluselt eemale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FILE PHOTO: Norway's Petter Northug reacts after winning the men's cross country 50 km mass start classic race at the Nordic World Ski Championships in Falun March 1, 2015. Ê REUTERS/Kai Pfaffenbach/File photo
FILE PHOTO: Norway's Petter Northug reacts after winning the men's cross country 50 km mass start classic race at the Nordic World Ski Championships in Falun March 1, 2015. Ê REUTERS/Kai Pfaffenbach/File photo Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS

Norra murdmaasuusataja Petter Northug jätab väsimuse tõttu vahele kodumaal Sandnesis toimuva suurejoonelise rullsuusatamise võistluse.

„Ta on väsinud,” ütles Norra koondise treener Arild Monsen. „Treenerina on mul kohustus tal tempo maha võtta, enne kui on hilja. Riskeerida ei tohi, peame olema ettevaatlikud.”

Northug on varemgi olnud kimpus väsimusega ning seetõttu jäi mehel osalemata talvel PyeongChangis toimunud olümpiamängudel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles