Mida arvab Jürgen Klopp ajakirjanikest?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: ED SYKES / REUTERS

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp rääkis väljaandele Goal.com, mida ta päriselt meediast arvab.

Ühest küljest saab Klopp aru, et ilma meediata poleks jalgpall sedavõrd suur, teisalt pole tema hinnangul meediaga kõik päris korras.

«Ma austan ajakirjanike tööd, täitsa ausalt. Inimesed tahavad saada informatsiooni ning ma mõistan seda. Aga ehk võiks ajakirjanikud vahepeal olla veidi paremini ettevalmistunud? Nad küsivad vahepeal kummalisi küsimusi. Näiteks, kuidas sa tunned end pärast 0:5 kaotust? Mis vastust nad ootavad?» ütles Klopp.

«Sellised olukorrad pole toredad, kuid kui need välja jätta, siis ajakirjandusega rääkimine on osa meie tööst. Nii kaua, kuniks räägime jalgpallist, on kõik korras,» ütles Klopp.

Sakslane on korduvalt öelnud, et tema ajalehti ei loe, kuid aeg-ajalt satub ta telekanali Sky Sportsi peale. «Ma ei loe mitte midagi Inglismaa jalgpalli kohta. Midagi jääb mulle aeg-ajalt ikka silma, kuid vaid juhul, kui pealkiri on süütu. Kui näen pealkirja, mis läheb juba kindlas suunas, siis unustage ära!» andis Klopp mõista, et hoiab end meelega negatiivsest eemale.

«Olen treener, kes tahab ajakirjanikega hoida mõistlikku joont. Ma ei taha olla treener, kes küsib: kes seda või toda kirjutas? Ning seejärel otsustab nendega mitte rääkida. Ma tean Saksamaal pea kõiki spordiajakirjanikke, kuid on sellest kasu? Nad pole minu sõbrad, aga ma ei vihka neid,» jätaks ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles