Citroen läheb Ogier’ allkirja jahile

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: LAVadinho / imago/PanoramiC

Citroeni rallimeeskond alustas jahti viiekordse maailmameistri Sebastien Ogier' allkirjale. Praegu M-Spordis sõitva prantslase leping tiimiga lõpeb tänavuse hooaja järel.

Ogier' esimene eelistus oleks jääda M-Sporti. Ta tunneb end seal mugavalt ning eratiimi sõitjana on tal oluliselt vähem vaja tegeleda kõrvaliste asjadega, näiteks PR-üritustega.

See aga ei tähenda seda, et suured tehasetiimid mehe allkirja ei jahiks. «Mõtlen järgmise aasta sõitjatenimekirja peale viimasel ajal tihti. Meil on laual mitu varianti ning oleme mitme piloodiga kõnelustes. Vastab tõele, et meie koosseis võib järgmiseks hooajaks muutuda,» sõnas Citroeni pealik Pierre Budar.

Konkreetselt Ogier’d puudutava küsimuse peale vastas Budar: «Ma räägin temaga ning ma räägin teiste sõitjatega. Muidugi oleksime õnnelikud, kui saaksime ta oma meeskonda.»

Ogier’ võimalikust liitumisest Citroeniga räägiti ka mullu, kuid üheks põhjuseks, miks asi katki jäi, oli raha. Nimelt kärbiti Citreoni rallimeeskonna eelarvet. Teisalt olid meeskonna juhid rahul Craig Breeni ja Kris Meeke’iga.

Sellele, kas raha võib taaskord takistuseks saada, Budar vastata ei soovinud. «Meil on eelarve, millega ettevõte meid usaldanud on. Meie asi on eelarvele võimalikest parim kasutusviis leida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles