Häkkinen võrdles Vettelit Schumacheriga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: CAREN FIROUZ / REUTERS/Scanpix

Soome vormelilegendi Mika Häkkineni hinnangul on meenutab praegustest vormelipilootidest enim Michael Schumacherit sakslane Sebastian Vettel.

«Sebastiani sõidustiil on unikaalne, kuid sellel on sarnasusi ka Michaeli omaga. Ta pidurdas alati samas kohas, sõitis sama sõidujoonega ning kiirendas väga tundlikult, ta kontrollis kõike,» ütles Häkkinen.

«Tal on väga puhas ja agressiivne sõidustiil. Ta kontrollib autot isegi üle äärekivide sõites. Lewis (Hamilton) proovib aga sõita rohkem ekstreemsemalt. Ta sõidab samuti kontrollitult, kuid püüab autost viimase välja võtta ning riskib palju rohkem,» jätkas Häkkinen.

Häkkineni hinnangul pole vormel 1 niivõrd põnev olnud juba aastaid. «Ferrari on heal positsioonil, et tiitlit võita. Seda loomulikult juhul, kui midagi ootamatut ei juhtu. Nii põnev pole sarjas ammu olnud. Rosberg vs Hamilton oli samuti põnev, aga paljusid peletas ühe meeskonna sisene duell minema,» lausus soomlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles