Galerii: võrkpallikoondis alistas Slovakkia, ent kadudega

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EM-valikmängudeks valmistuv Eesti võrkpallikoondis lõpetas suvepuhkuse ning alistas täna Rakveres peetud sõprusmängus Slovakkia 3:0. 

Slovakkiaga kohtuti viimati samas Rakveres paari kuu eest, kui saadi Euroopa Kuldliiga otsustavas alagrupimängus sama kindel 3:0 võit. 

Eesti mängis täna ilma Ardo Kreegita, kes vigastas treeningul libisedes puusa ning jääb ilmselt eemale ka eelseisvatest EM-valikmängudest, sest tema ravile kulub ligi kuu. 

Kohtumisest jäi eemale ka Kristo Kollo, kelle seis on siiski parem. «Ta tundis pärast pingelisi treeninguid seljas kerget valu ja läks Tallinna ravi saama,» sõnas Eesti peatreener Gheorghe Cretu Postimehele. «Loodetavasti on ta juba homme tagasi ja saab ülehomme võib-olla mängida.»

Eestil oli raskusi vaid mängu alguses, kui jäädi 7:10 kaotusseisu. Edasist valitseti aga üsna kindlalt, pingeline oli vaid teine geim, mis võideti 28:26. Muljetavaldava koondisedebüüdi tegi Tartu Bigbanki 21-aastane nurgaründaja Stefan Kaibald, kes sekkus teise geimi keskel vahetusest, paistis silma julge mänguga ja tegi kolmandas geimis uhke serviseeria.

Treenerite kokkuleppel mängiti ka lisageim, kus Eesti kasutas peamiselt teist koosseisu - väljakul olid lisaks Kaibaldile ka Markkus Keel, Oliver Venno, Albert Hurt, Henri Treial, Andri Aganits ja Silver Maar. Slovakkia sai lohutust ning võitis lisageimi 25:21.

Slovakkiaga kohtutakse Rakveres ka homme ja ülehomme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles