Kindel: Eesti sõudenelik peab EMi medalist suu puhtaks pühkima

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat.
Eesti paarisaeruline neljapaat. Foto: Fred Killing / Eesti sõudeliit

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaur Kuslap, Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo jäid sõudmise Euroopa meistrivõistluste vahesõidus viimaseks ja finaali ei pääsenud.

Eile teises eelsõidus kindlalt viimaseks jäänud Eesti paatkond ei suutnud vahesõiduski konkurentidega finaalikoha nimel heidelda. Eesti jäi kohe alguses Prantsusmaaga tagaajaja rolli ja Leedu, Ukraina ja Venemaa läksid oma teed.

Eesti lõpetas vahesõidu viimase ehk viiendana, kaotades sõidu võitjale Leedule 15,86 sekundiga. Peale valitseva maailmameistri Leedule jõudis A-finaali Ukraina. Kolmandana lõpetas Venemaa ja neljandana Prantsusmaa.

Tulemused:

1. Leedu 5.45,310
2. Ukraina +0,420
3. Venemaa +3,290
4. Prantsusmaa +11,230
5. Eesti +15,860

Seega jätkub Šotimaal korraldatav EM Eesti neljapaadile B-finaaliga, mis Eesti aja järgi algab homme kell 11.42.

Eesti paarisaeruline kahepaat koosseisus Jüri-Mikk Udam ja Joosep Laos jäi vahesõidus samuti viimaseks ja poolfinaali ukse taha. Eesti kaotas sõidu võitjale Kreekale 6,51 sekundiga. Teise koha teenis Norra ja kolmanda Serbia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles