GALERII Raivo E. Tamm jõudis õnnelikult Ironman võistluse finišisse! (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Tallinnas toimunud Ironmanil võistles teiste seas ka näitleja Raivo E. Tamm jõudis õnnelikult finišisse. Raivo kallis abikaasa Helena Merzin-Tamm oli ka publiku seas juubeldamas ja elas mehele igati kaasa.

Näitleja ja harrastussportlane Raivo E. Tamm rääkis enne võistlust: «Mütsiga ei ole ma lööma tulnud ja tööd on tehtud,» sõnas mees, kes eelmisel aastal osales poolpikal triatlonidistatsil, mille osas andis ta korraldajale nõusoleku ilma, et teaks, millega on tegemist. «Ära ma selle tegin ja nõustusin kohe ka täispikal Ironmanil osalema,» tunnistas ta, et pikalt järele ei mõelnud.

Järgmiseks plaanib mees Tanel Padarist eeskuju võtta. «Eks mulle on tehtud vihjamisi ettepanekuid, et järgmiseks võiks olla Tour de France'i publiku etapp, aga eks vaatab,» ei anna mees veel kindlat lubadust järgmise väljakutse osas. 

Abikaasa Helena oli Ironmani triatlonil kaasas vabatahtlikuna meest tee äärest topsist jootmas.

Vaata Raivo R. Tamme täpseid aegu SIIT.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles