Käidi koduklubi plaanib enda ridadesse meelitada Arsenali kaitsjat

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Calum Chambers
Calum Chambers Foto: Daniel Hambury / PA Wire/PA Images

Eesti koondislase Mattias Käidi koduklubi FC Fulham, kes sellest hooajast mängib Inglismaa kõrgliigas, on oma ridu uueks hooajaks täiendamas Londoni Arsenali kaitsja Calum Chambersiga.

Väidetavalt on Fulham ja Arsenal jõudnud omavahel tingimustes kokkuleppele, kuid Fulham ei ole veel Chambersi endaga täielikku kokkulepet saavutanud. Esialgselt peaks Chambers minema Fulhamisse terveks hooajaks laenule.

23-aastane kaitsja sõlmis eelmisel kuul uue nelja aasta pikkuse lepingu, kuid meeskond soovib, et Chambers saaks regulaarset mänguaega, mida Arsenalis talle ei võimaldata. Ka eelmisel hooajal sai Chambers Arsenali eest platsile vaid 12 korda, kuid sel hooajal on lisaks kooseisus juures ka Sokratis Papastathopoulos ja Stephan Lichtsteiner, kelle Arsenal sel suvel soetanud on.

Fulham on sellel suvel oma ridu samuti jõudsasti täiendanud. Kõigepealt osteti Swansea'st kaitsja Alfie Mawson, seejärel ka Serbia ründaja Aleksandr Mitrovic. Veel soetati väravavaht Fabri Besiktasest ja saksamaa ründaja Andre Schürrle laenulepingu alusel Borussia Dortmundist. Lisaks on laenule võetud ka poolkaitsja Jean Michael Seri ja kaitsja Maxime le Marchand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles