Kadunud pojad tulevad korvpalli-Tarvasse tagasi

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagamees Kristo Saage (viskel) vahetab Tallinna Kalevi mänguvormi Tarva oma vastu.
Tagamees Kristo Saage (viskel) vahetab Tallinna Kalevi mänguvormi Tarva oma vastu. Foto: Margus Ansu

Uueks korvpallihooajaks valmistuv RSK Tarvas meeskond läheb Eesti esiliiga meistrivõistlustele vastu terve hulga teada-tuntud mängijatega. Teiste seas naasevad juurte juurde kohalikud mehed Kristo Saage ja Tõnis Peil.

RSK Tarvas mänedžeri Arnu Lippasaare sõnul on uutest liitujatest käed löödud peale Saage ja Peili veel Sander Ramuli ja Janis Vahteriga. Viimane kuulus möödunud hooajal koos Kristo Saagega Eesti meistriliigas Tallinna Kalev / TLÜ rivistusse.

Peil veetis hooaja teise poole esiliigas Tamsalu Los Toros / Karude meeskonnas, kus oli üks põhitegijaid. Samasse meeskonda kuulus ka Ramul.

Eelmisel hooajal Rakvere meeskonna teise liiga võiduni aidanud mängijatest jätkavad algaval hooajal samas Renato Lindmets, Mihkel Kurg ja  Illimar Pilk.

Põhituumiku kõrval kuuluvad meeskonda Rakvere spordikooli noored pallurid, kes peatreener Juris Umbraško käe all juba eelmisest nädalast usinalt harjutavad.

"Hakkama saame kindlasti. Kui suured eesmärgid seame, on iseasi. Selge on see, et esiliiga hooaeg tuleb põnevam kui kunagi varem," kõneles Arnu Lippasaar ja nimetas esmaseks sihiks pääsu esiliiga finaalturniirile ehk nelja tugevama hulka.

Suve alguses kogunesid uue hooaja eelarvega tegelenud Lippasaare pea kohale murepilved, mis olid tingitud ühe senise toetaja panuse olulise kahanemisega, kuid nüüd oli ta juba märksa optimistlikum. "Seis on parem. Suusõnalised kokkulepped on olemas, kuid klubi kontol neid summasid, mis lubatud, esialgu veel ei ole," tähendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles