Žalgirisega käed löönud Kriisa: mind antakse üles ka põhimeeskonna nimekirjas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerr Kriisa
Kerr Kriisa Foto: Sander Ilvest

Esmaspäeval tuli läbi Leedu spordimeedia avalikuks juba mõnda aega kulisside taga keerelnud uudis, et 17-aastane Eesti korvpalli tulevikulootus Kerr Kriisa liitub Kaunase Žalgirise süsteemiga, vahendab portaal Korvpall24.ee.

Esialgu asub 185 cm pikkune tagamees mängima Žalgirise duubelmeeskonda, mis mängib Leedu tugevuselt teises liigas, sai seal põhiturniiril 5. koha ning kaotas lõpuks finaalis.

«Kontakt Žalgirisega tuli läbi agendi ning muljed klubist on positiivsed. Treeningkompleks on väga professionaalne ja hea ning ettevalmistus algab Leedus 13. augustil,» sõnas Kriisa Korvpall24.ee portaalile.

«Kogu preseason peaks põhitiimiga koos olema ning mind antakse Žalgirise koosseisus üles ka põhitiimi nimekirjas ning hooaja sees saab võimalusi nendega treenida,» loodab Kriisa ka põhimeeskonna eest võimaluse saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles