Pühapäeval selguvad Eesti meistrid takistussõidus (2)

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

10.-12. augustini peetakse Harjumaal Ruila tallis Eesti meistrivõistluseid takistussõidus. Kohal on meie parimad hobused ja ratsanikud. Medalikomplektid kõikidele vanuseklassidele antakse välja pühapäeval ja seda saab vaadata ka otseülekandena Postimees.ee lehel. Vahepeal oli äikesetormi tõttu Ruilas ratsutamisvõistlus peatatud ja esines ülekande katkestusi. Võistlust saab peagi täies mahus järgi vaadata.

Eesti meistrid selgusid poniratsanike, laste, juuniorite, U25 ja seeniorite klassis. Lisaks peeti samal ajal ka harrastajate meistrivõistlused.

Vihma, äikest ja päikest nägid täna Ruilas takistussõidu Eesti meistrivõistlustel osalejad.  Ülipõnevates sõitudes jagati välja medalikomplektid kõikides vanuseklassid. Päeva kulminatsiooniks oli oodatult seenioride võistlus, kus teist aastat järjest tuli Eesti meistriks Rein Pill hobusel Alfons Ra.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles