Video: üheksakordne autoralli maailmameister Loeb testib taas Citroeni

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb Foto: https://twitter.com/hervetusoli

Täna, 8. augustil testis taaskord Citroen C3 WRC autot üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb.

Test toimus Prantsusmaal, lähedal Vosgesile. Sealsetel kurvilistel asfaltteedel valmistub Loeb taaskord autoralli MM-sarjaga liitumiseks. Nimelt tuleb üheksakordne maailmameister sügisel starti Kataloonia rallil.

Loeb saab testil katsetada Citroeni uuendusi, mis auto juures pärast Korsika rallit muutunud on. Lisaks sellele saab ta juba hakata Kataloonia ralliks endale seadistust paika sättima. Lisaks Loebile on sel nädalal Citroeni rooli istumas ka Craig Breen, kellele see on ettevalmistuseks Saksamaa ralliks.

Hispaanias sõidetav ralli on Loebi jaoks selle hooaja kolmas MM-ralli. Eelnevalt oli prantslane stardis ka Mehhikos ja Korsikal. Mehhikos oli vanameister võidu konkurentsis kuni 14. kiiruskatseni, kus tal rehv purunes mille tõttu kaotati katsel üle minuti ja ralli lõpetati 5. kohaga. Korsikal sõideti juba teisel kiiruskatsel välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles