PM Berliinis. Katkestanud Uibo: kümnevõistluses juhtub igasuguseid asju

Merili Luuk, Berliin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maicel Uibo
Maicel Uibo Foto: Liis Treimann

Berliinis toimuvatel kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel pidi Maicel Uibo kümnevõistluse keset teivashüpet pooleli jätma.

Eestlane hüppas 5.10 ning oli tõusnud üldises pingereas viiendaks, kuid kõrgusel 5.20 jättis eestlane hoojooksu avakatsel kannavalu tõttu pooleli. «Ühe sammu ajal, kui jalg maha läks, tundsin, et ongi kõik,» sõnas Uibo. «Jalale toetuda saan, kuid joosta mitte. Ka käia ei saa ma pikalt ilma valuta.»

Eesti kümnevõistlejaid tabas täna lühikese aja jooksul uskumatu ebaõnn: esmalt sai Karl Robert Saluri kettaheites nulli, siis vigastas Karel Tilga teivashüppe soojendusel kukkudes küünarnukki ning lõpetuseks vigastas Uibo jalga. Medalikonkurentsi kerkinud Uibol on kahju, et nii läks.

«Teivashüppes oli hoog sees, kuid kümnevõistluses juhtub igasuguseid asju. Ja mitte ainult eestlaste, vaid ka teistega,» lisas Uibo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles