Kanteri abiline Tustit: ma arvan, et Gerd teeb Tokyo ka veel kaasa

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berliini EM, kettaheite eelvõistlus, Gerd Kanter.
Berliini EM, kettaheite eelvõistlus, Gerd Kanter. Foto: Liis Treimann

Kettaheitja Gerd Kanter tegi tiitlivõistlustele korraliku lõpu, kui saavutas Euroopa meistrivõistlustel Berliinis tulemusega 64.34 viienda koha. Gerd Kanteri füsioterapeut ja abiline Indrek Tustit ei olnud kokkuvõttes Kanteri võistlusega siiski rahul.

«Võib ju tulla ja rääkida, et ega me medalit ei taha, aga lõpuks ikka lähed kurvana minema, kui näed, et medal on 70-80 sentimeetri kaugusel. No ei ole väga õnnelik,» rääkis Tustit ERR-ile

«Esimesed paar katset olid pingelisemad, Oleks Gerd alustanud nagu eelvõistlusel, kus ta tegi hästi rahulikult ja enesekindlalt esimese katse, ilmselt oleks andnud midagi juurde saada. Kas see oleks olnud 65.10 või 15 või 20, mis oleks medali andnud,»

«Kindlasti oli natuke varu ja võib-olla see läks esimesse kahte-kolme heitesse. Aga üldiselt Gerdi tase on täna 64-65 vahel. Ta võistles hästi ja tegi kõik hästi ära, aga see ei leevanda ju pettumust,» rääkis Tustit.

«Ega Gerdi võistlused lõppenud veel ei ole, ta plaanib Eestis veel võistelda. Ma arvan, et kuna ta medalit ei saanud, siis ta teeb Tokyo ka veel kaasa. Gerd seda veel ei tea, aga teda teades, ma tean, et tema esimene mõte on: «Tokyo tuleb ju ka veel,» naljatles Tustit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles