Uute mängijateta jäänud Tottenhami peatreener: klubi tegi suurepärast tööd

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tottenham Hotspuri peatreener Mauricio Pochettino.
Tottenham Hotspuri peatreener Mauricio Pochettino. Foto: Jules Ameel / AFP / Scanpix

Tottenhami meeskond ei teinud suvise üleminekuperioodi jooksul ühegi täiendust ja nii minnakse uuele hooajale vastu täpselt sama koosseisuga, mis eelmisel hooajal. Meeskonna peatreener Mauricio Pochettino arust tegi klubi suurepärast tööd.

«Ma ei ole kurb ega mures. Ma olen hoopist tõeliselt õnnelik,» vahendab BBC Pochettino sõnu. Tottenham oli sellel suvel ainuke Inglismaa kõrgliiga meeskond, kes ei muretsenud kogu suve jooksul oma meeskonda mõnda uut mängijat.

«Meil on hetkel olemas suurepärane koosseis, keda platsile panna. Meil on väga head mängijad, nii et sellist meeskonda on päris keeruline veelgi paremaks saada. Me ei müünud sellel suvel samuti kedagi, juba ainult selle pärast on keeruline kedagi juurde tuua meeskonda, kus juba 25 meest ees ootab,» rääkis Pochettino

«Meie eesmärgid on ikka samal tasemel, mis Madridi Realil või Manchester Unitedil, aga erinevate tingimuste tõttu me ei saa kõiki oma eesmärke saavutada. Kui sul ei ole võimalust lisada meeskonda mängijaid, kes sinu meeskonda arendaksid, siis ei saa midagi teha,» rääkis Pochettino.

«Kõige tähtsam on see, et me suutsime meeskonna juures hoida oma tähtsaima mängija See on suurepärane töö, kui meeskond suudab veenda enda juurde jääma nii parimaid mängijaid kui ka peatreenerit,» lausus Pochettino. Tottenhamil õnnestus sõlmida meeskonna staarründaja Harry Kane'iga uus leping. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles