Ott Tänak: stardin Saksamaal kõrgete sihtidega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Soome MM-rallil.
Ott Tänak Soome MM-rallil. Foto: Lehtikuva / Reuters / Scanpix

Autoralli MM-sarja kaheksandal osavõistlusel Soomes maksimaalsed 30 punkti teeninud Ott Tänak (Toyota) märkis portaalile wrc.com antud intervjuus, et läheb järgmisel nädalal Saksamaal starti samasuguse eesmärgiga.

«Pärast võitu Soomes sõidame Saksamaale kõrge eesmärgiga. Soovin võtta ühe ralli korraga, saavutada igal võistlusel maksimumi ja siis vaadata, kas seeläbi on võimalik sekkuda tiitlivõitlusesse,» sõnas Tänak.

Enne viimast viite MM-rallit kaotab Tänak 46 punktiga Thierry Neuville'ile (Hyundai) ja 25 punktiga Sebastien Ogier'le (M-Sport). Kui Saksamaal sõidetakse asfaldil, siis viimased neli etappi on kruusarallid.

Mullu võitis Tänak Saksamaa rallil esikoha. «Mulle meeldib Saksamaa ralli erinevate teede poolt esitatav väljakutse. Peame kogu aeg ka ilmateatel silma peal hoidma, sest mullu esikohta võites oli just õige rehvivalik määrava tähtsusega,» sõnas Tänak. «Yaris on asfaldil päris kenasti esinenud. Seega loodan, et meil on olemas kõik, et sekkuda tipmisse võitlusesse.»

Eelmine asfaldiralli sõideti Korsikal, kus Tänak sai teise koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles