Vabaduse väljakul selguvad täna Eesti meistrid 3x3 tänavakorvpallis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2017. aasta Eesti meistrivõistluste finaaletapp.
2017. aasta Eesti meistrivõistluste finaaletapp. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna toimub Vabaduse väljakul 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste finaaletapp, mis lisaks Eesti tiimidele toob kohale võistkonnad Lätist, Leedust, Venemaalt, Soomest ja Valgevenest.

Kell 11.00 algavatel võistlustel selguvad nii Eesti meistrid 3x3 tänavakorvpallis, kui ka võitja, kes pääseb augustis FIBA 3x3 maailmaturnee etapile Šveitsi. Favoriitideks on peamiselt Venemaa ja Leedu tiimid, kuid võimalused on ka 3x3 korvpalli maailmameistrivõistluste Eesti 3x3 koondisel (koosseis Martin Dorbek, Joonas Järveläinen, Jaan Puidet ja Oliver Metsalu) ning teistel Eesti tiimidel, kuna platsile tulevad ka 2017. aasta 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrid ja Tallinn Open turniiri võitjad Kiur Akenpärgi juhtimisel. KK NB/Good Vibes täiendas end Rauno Nurgeriga ning Estravani tiim Egert Halleriga.

Kell 15.00 avalikustatakse Eesti noormeeste ja neidude U18 3×3 olümpiakoondised selle aasta oktoobris Buenos Aireses toimuvatele Noorte Olümpiamängudele. Võistluste finaalmängud algavad 16.00st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles