Prantsusmaal sai ragbimängija surma

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragbipall.
Ragbipall. Foto: Franck Fife / AFP / Scanpix

Prantsusmaa ragbi tugevuselt teise liigasse kuuluba Aurillac’i klubi 21-aastane mängija Louis Fajfrowski suri reede õhtul meeskonna riietusruumis pärast tugevat kokkupõrget vastasega.

Fajfrowski vahetati 60. minutil pärast tugevat kokkupõrget mängust välja. Ta vajas püsti tõusmiseks abi, aga lahkus platsilt arsti saatel omal jalal kõndides. Riietusruumis soovis ta esmalt mängu naasta, aga hakkas siis oksendama ja kaotas mitu korda teadvuse. Kiirabi saabumiseks Fajfrowski surnud.

Ametivõimud algatasid surma põhjuste tuvastamiseks juurdluse ja esmaspäeval toimub Fajfrowski surnukeha lahang. «Proovime uurida, kas surma põhjuseks oli kokkupõrge vastasega,» sõnas prokuratuur.

Prantsusmaa ragbiliidu president Bernard Laporte ütles, et on juhtunust rusutud. Kaastunnet avaldasid ka Prantsusmaa ragbi kõrgliigasse kuuluvad klubid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles