Norra imelaps pärast kullavõitu: arvasin, et üks ring on veel (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakob Ingebrigtsen
Jakob Ingebrigtsen Foto: John Macdougall / AFP / Scanpix

Berliinis toimuvatel kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel võitis meeste 1500 meetri jooksu 17-aastane norralane Jakob Ingebrigtsen.

Norralane ei suutnud alguses uskuda, et on võitnud. «Arvasin, et üks ring on veel,» tunnistas Ingebrigtsen. «Finiši järel oli tunne, et olen teinud midagi valesti ja ühe ringi unustanud.»

Ingebrigtsen lisas, et arvas nii, sest konkurente tal polnud. «Ma ei näinud enda selja taga kedagi ning seetõttu ei suutnud ma uskuda, et tegemist on Euroopa meistrivõistluste lõpuspurdiga,» sõnas norralane. «Aga ma pole kunagi nii heas vormis olnud ja juba soojendusel tundsin seda. Mul oli veel üks käik varuks, mida ma ei pidanudki kasutama.»

Ingebrigtsen osaleb ka laupäeval 5000 meetri jooksu finaalis. «Osad inimesed ütlevad, et olen 5000 meetri distantsil parem kui 1500 meetris,» lausus ta. «Usun, et suudan hästi esineda.»

EMi 5000 meetri jooks toimub laupäeval Eesti aja järgi kell 21.55.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles