Post ja latt päästsid Tottenhamile võidu, Wolves ja Everton tegid viigi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Newcastle United - Tottenham Hotspur
Newcastle United - Tottenham Hotspur Foto: SCOTT HEPPELL / REUTERS / Scanpix

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste kõrgliiga avavoorus sai Tottenham Hotspur võõrsil 2:1 jagu Newcastle Unitedist.

Võitjate väravad lõid Jan Vertonghen 8. ja Delle Alli 18. minutil ning kaotajate poolelt tegi 11. minutil skoori Joselu. Teisel poolajal oli Newcastle’il häid võimalusi viigistamiseks, kuid korra tabas pall väravaposti ja korra latti.

Mullune karikavõitja Londoni Chelsea alustas hooaega võõrsil 3:0 võiduga Huddersfield Towni üle. Mänguskoori avas N'Golo Kante 34. minutil. 45. minutil realiseeris Jorginho penalti ning kohtumisele pani punkti Pedro Rodriguezi tabamus 80. minutil.

Watford alistas kodus Roberto Pereyra 35. ning 54. minuti väravatest 2:0 Brighton & Hove Albioni. Crystal Palace oli vastase väljakul samuti 2:0 üle uustulnuk Fulhamist. Võitjate tabamused kanti Jeffrey Schluppile 41. ja Wilfried Zahale 79. minutil.

AFC Bournemouth oli kodus samuti 2:0 üle uustulnuk Cardiff Cityst. Võitjate väravad lõid Ryan Fraser 24. ja Callum Wilson 90. minutil. Lisaks sellele luhtas Wilson 34. minutil penalti.

Mängupäeva viisases kohtumises tegid uustulnuk Wolverhampton Wanderers ja Everton 2:2 viigi. Külalised asusid mängu 17. minutil Richarlisoni tabamusest juhtima. 40. minutil jäi Everton vähemusse, kui jämeda vea eest eemaldati Phil Jagielka ning neli minutit hiljem seadis Ruben Neves karistuslöögist jalule viigi. Richarlison viis 67. minutil Evertoni taas ette, aga Raul Jimenez viigistas 80. minutil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles