Sevilla ähvardab Hispaania superkarika mängus Barcelona vastu platsile tulemata jätta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SUSANA VERA / REUTERS

Hispaania superkarika finaalis peaksid täna kohtuma Sevilla ja Barcelona. Kohtumist ähvardab ärajäämine, kuna Sevilla on lubanud mängust loobuda.

Nimelt pole Sevilla rahul Barcelonas mängivate välismängijatega. Nii lubas Sevilla, et nemad platsile ei tule, kui Barcelona kasutab mängus rohkem kui kolme mängijat, kes pole pärit Euroopast. Hispaania liigamängudel kehtib samasugune reegel.

Hispaania karikavõistlustel antud reeglit ei kehti, kuid Sevilla arvab, et kui Barcelona tuleb väljakule sellise meeskonnaga, millisega nad liiga mängudes tulla ei saa, on see sobimatu.

Barcelona meeskonna peatreener Ernesto Valvarde ei ole reeglite muutusega absoluutselt rahul: «Superkarikas ei ole professionaalne võistlus, nii et ma ei tea mida teile öelda. Ma arvan, et et nii meie kui ka Sevilla on professionaalsed klubid. Kogu selle jama keskel, mis meid sellel nädalal tabas seoses väljaspoolt Euroopat pärit mängijatega, oleksid nad võinud meid ette hoiatada.»

Esmakordselt Hispaania superkarika ajaloos otsutatakse võitja ühe mänguga. Mängud peetakse Marokos Tangieris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles