Saksamaa MM-ralli eelsel testil juhtus karm avarii, sõitjad toimetati haiglasse

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gus Greensmith ja Craig Parry Soome rallil
Gus Greensmith ja Craig Parry Soome rallil Foto: Andre Lavadinho / imago/PanoramiC

Tuleval nädalavahetusel sõidetakse Saksamaal autoralli MM-sarja üheksas etapp. WRC2 sarjas sõitva briti Gus Greensmithi ralli eelne test lõppes karmi avariiga.

Reedel, 10. augustil, olid Greensmith ja tema kaardilugeja Craig Parry tegemas tavalist rallieelset testi. Testikatseks valiti teelõik Baumholderi sõjaväe osas, mis oleks võimalikult sarnane kuulsale Panzerplatte kiiruskatsele.

Hommikul alanud testipäev sai kiire lõpu, kui Greensmithi auto rajalt väga karmilt välja paiskus. Õnnetus osutus nii karmiks, et mõlemad mehed toimetati koheselt haiglasse. Greensmith pääses õnnetusest vaid põrutustega ja on nüüdseks haiglast välja saanud.

Nii hästi ei läinud briti kaardilugejal Parry'l, kes sai õnnetuses karmimalt vigastada. Esmase informatsiooni kohaselt on Parry siiani arstide järelvalve all Trieri haiglas. Täpne informatsioon kaardilugeja vigastuste ulatusest puudub.

Greensmith ise soovib oma kaardilugejale kiiret paranemist ning annab teada, et tema sooviks on siiski Saksamaa MM-rallil stardis olla. Kindel on see, et Parry temaga nädalavahetusel startida ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles