Mäkinen: Tänak on Saksamaal tugev

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Tommi Mäkinen Soome ralli finišis.
Ott Tänak ja Tommi Mäkinen Soome ralli finišis. Foto: LEHTIKUVA / REUTERS

Autoralli maailmameistrivõistlused jätkuvad järgmisel nädalal, kui kavas on hooaja üheksas etapp ehk Saksamaa ralli. Toyota meeskonna juht Tommi Mäkinen vihjas, et tema hoolealune Ott Tänak sõidab võidu peale.

«Me läheme Saksamaa rallile hea tundega. Ma usun, et meie Saksamaa ralli eelne ettevalmistus läks väga hästi,» sõnas Mäkinen Toyota pressiteate vahendusel. «Yaris WRC on siiani asfaldil hästi esinenud ja me loodame sellel rallil progressi jätkata.»

Eelmisel hooajal teenis Saksamaal karjääri teise rallivõidu Tänak, kuid siis polnud eestlase istumise all Toyota Yaris, vaid Ford Fiesta. Toyota meeskonna sõitjad Juho Hänninen ja Jari-Matti Latvala teenisid vastavalt neljanda ja seitsmenda koha. Esapekka Lappi ralli ebaõnnestus.

«Ott võitis eelmisel aastal Saksmaal – seega teame, et ta on seal tugev. Lisaks võitsid Jari-Matti ja Esapekka mõned kiiruskatsed. Baumholderi teed on väga keerulised. Mõned teised kiiruskatsed on üsna sarnased ja porisel teel on lihtne vigu teha,» märkis Mäkinen.

Saksamaa ralli toimub 16.-19. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles