Kolmekordne Saksamaa ralli võitja Ogier: püüame Neuville’iga vahet vähendada

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier Korsika rallil võidušampanjat pritsimas.
Sebastien Ogier Korsika rallil võidušampanjat pritsimas. Foto: LAVadinho / imago/PanoramiC

Autoralli maailmameistrivõistluste üldarvestuses Thierry Neuville’i (Hyundai) järel teist kohta hoidva Sebastien Ogier’ (M-Sport) eesmärk Saksamaa rallil on siililegi selge: võimalikult kõrge koht ja vahet konkurendiga vähendada!

Soome rallil polnud prantslasel piisavalt kiirust, et võidule või isegi poodiumikohale kihutada. Viiekordne maailmameister sai meeskonnakaaslastelt abi, et teenida viienda koha punktid. «Soomes ei olnud meil soovitud kiirust, aga Saksamaa ralli on täiesti erinev ja meie eesmärk on heidelda jälle kõrgete kohtade nimel,» sõnas Ogier M-Sport meeskonna pressiteate vahendusel.

«Alati on meeldiv asfaldile naasta ja Korsikal (samuti asfaldiralli) meil kõik toimis. Kuid see on järjekordne keeruline ralli ja kõik teavad, kui palju peab pingutama, et erinevatel kiiruskatsetel kõik hästi sujuks,» märkis Ogier, kes triumfeeris Saksamaal aastatel 2011, 2015 ja 2016.

«Meie eesmärk on alati anda endast parim ja võidelda võidu nimel. Seda me püüame saavutada ja punktivahet sarja liidriga vähendada,» sõnas Ogier.

Neuville edestab kaheksa ralli järel Ogier’d 21 punktiga. Ott Tänak (Toyota) jääb omakorda Ogier’st maha 25 silmaga. Koos Saksamaaga jääb hooaja lõpuni viis rallit. Kui Saksamaal sõidetakse asfaldil, siis viimased neli etappi on kruusarallid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles