Avangut märkisid käsikäes käinud võim ja ebalus

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli särav ründekolmik Roberto Firmino (vasakult), Mohamed Salah ja Sadio Mane tähistab järjekordset väravat.
Liverpooli särav ründekolmik Roberto Firmino (vasakult), Mohamed Salah ja Sadio Mane tähistab järjekordset väravat. Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix

Inglismaa kõrgliiga avalöök kinnitas vaid seda, mida näitas juba eelmine hooaeg: suurklubid enda marjamaale naljalt kedagi lasta ei kavatse. Ent võitude varjus vaevavad nii mõndagi hiidu ühte ja teist masti sisemured.

Kolm võidupunkti korjas avavoorust terve kevadine esiviisik eesotsas tiitlikaitsja Manchester Cityga, kes jooksutas võõrsil suurema osa mänguajast edukalt Londoni Arsenali ning võitis lõpuks tänu Raheem Sterlingu ja Bernardo Silva väravatele 2:0. «Oli see täiuslik mäng? Jah,» ei raisanud City peatreener Pep Guardiola võltstagasihoidlikkusele aega. «Meil on hulk mängijaid, kelle vorm pole veel parim, kuid oleme juba üle kahe hooaja koos olnud ja teame, mida teha. Muutume edaspidi üha paremaks. Patt oleks hetkekski kurta, sest mul on suurepärane meeskond.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles