Barcelona võitis tänu hilisele penaltitõrjele Hispaania superkarika

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (C) carries the cup as they celebrate at the end of the Spanish Super Cup final between Sevilla FC and FC Barcelona at Ibn Batouta Stadium in the Moroccan city of Tangiers on August 12, 2018. - Barcelona defeated Sevilla 2-1 to win the Spanish Super Cup. (Photo by FADEL SENNA / AFP)
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (C) carries the cup as they celebrate at the end of the Spanish Super Cup final between Sevilla FC and FC Barcelona at Ibn Batouta Stadium in the Moroccan city of Tangiers on August 12, 2018. - Barcelona defeated Sevilla 2-1 to win the Spanish Super Cup. (Photo by FADEL SENNA / AFP) Foto: FADEL SENNA / AFP

Pühapäeva hilisõhtul kohtusid Hispaania Superkarika finaalis FC Barcelona ja Sevilla. Barcelona võitis kohtumise 2:1.

Mäng algas aktiivselt, Pablo Sarabia suutis Sevilla poolt avada skoori ja viia meeskonna 1:0 juhtima. Kusjuures algselt määrati olukorras suluseis, kuid seejärel otsustati kasutati VARi, mis ka sel korral Hispaania superkarika finaalis esmakordselt kasutusel oli. VARi abiga kinnitati, et et värav oli määrustepärane.

Mängu 42. minutil suutis aga Barcelona meeskond vastata, kui pall lendas Lionel Messi karistuslöögist posti, aga esimesena oli kohal meeskonna keskkaitsja Gerrard Pique, kes lükkas palli mõnede meetrite pealt väravasse

Teisel poolajal alustas suuremat survet taas Barcelona, kuid uuesti sihile jõuti alles 78. minutil. Sel korral suutis Ousumane Dembele lüüa kauni värava Lionel Messi söödust. Dembele karistusalast väljaspoolt sooritatud löök lendas lati alla.

Sellega aga draama veel ei lõppenud. Barcelona väravavahti Andre Ter Steegen tegi karitusalas vea Aleix Vidalile, mis põhjustas penalti. Sevillal oli võimalik mänguseis esimesel lisaminutil viigistada, kuid Ter Stegen tõrjus Wissam Ben Yedderi kehva löögi.

Barcelona jaoks oli see üheksas superkarika mäng viimase 10 aasta jooksul. Sel aastal saavutatud võit tähendas seda, et Barcelona on võitnud tiitli kuuel korral üheksast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles