Kontaveit põrmustas Cincinnatis maailma 22. reketi (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Eric Bolte / Eric Bolte-USA TODAY Sports/Sipa USA

Anett Kontaveit (WTA 30.) alistas USA-s alanud Cincinnati tenniseturniiri avaringis 32-aastase tšehhi tennisisti Barbora Stycova (WTA 22.) 6:3, 6:0.

Kohtumise esimese servimurde tegi Strycova, minnes ette 2:1. Kontaveit aga murdis kohe tagasi ning võitis avaseti 6:3. Teist setti valitses täielikult eestlanna, kes ei loovutanud tšehhitarile ühtegi geimi ning võitis 1:14 kestnud matši settisega 2-0.

Teises ringis kohtub Kontaveit jaapanlanna Naomi Osaka (WTA 19.) või kreeklanna Maria Sakkariga (WTA 31.).

Enne matši:

2,8 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga turniiri esimeses ringis vastu tuleva Stycovaga on Kontaveit varem vaid ühe korra kohtunud. Mäng leidis aset 2016. aasta Wimbledoni turniiril. Siis võitis kolme setiliseks kujunenud mängu Stycova.

Paari võitja kohtub teises ringis ameeriklanna Venus Williamsi (WTA 14.) või kreeklanna Maria Sakkariga (WTA 31.).

Lisaks Kontaveidile mängib turniiril ka Kaia Kanepi (WTA 49.), kes alistas turniiri kvalifikatsiooniringis Kasahstani tennisisti Zarina Dijase (WTA 63.) 6:3, 6:3 ja teenis koha põhiturniiril. Kaia Kanepi alustab põhiturniiri homme, kui kohtub avaringis ameeriklanna Varvara Lepchenkoga (WTA 105.).

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles