Eesti Jalgpalli Liit pikendas lepingut Tarmo Rüütliga

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli.
Tarmo Rüütli. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli jätkab oma ametis vähemalt kuni 31. detsembrini 2013 – nii leppisid täna kokku Eesti Jalgpalli Liit ja Tarmo Rüütli.

Alates 2007. aasta novembrist Eesti koondist juhendanud Rüütli jaoks saab 2014. aasta MM-valiksari olema kolmas järjestikune. Lepingu detailid on poolte kokkuleppel konfidentsiaalsed.

«On mõistagi meeldiv, kui elu ise sellisel moel järgmise sammu ette ütleb ja selleks pole vaja eraldi mõtlema hakata, tõsi, pean lisama, et meil kõigil koos saab sellest kohast edasiminek olema keerulisem, kui siiamaani jõudmine, mida olen ka varem korduvalt maininud. Tõstaksin täna esile ka asjaolu, millest oleme vähe kõnelenud - väga tähtis on seegi, et oleme siiamaani jõudnud eestlasest treeneriga ja et esmakordselt läheb meeskond kolmandasse järjestikusesse valiktsüklisse sama treeneritetiimi juhtimisel, nagu ka asjaolu, et kujunemas on meie jaoks iseloomulik käekiri, mille järgi koondis mängib,» ütles Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

«Pingutan rõõmuga oma kodumaa rahvuskoondise eesotsas. Olen valmis peatreenerina jätkama, tänasest on asi ka formaal-juriidiliselt paigas. Tänan mängijaid, kõiki abilisi, jalgpalliliitu, poolehoidjaid ja kõiki teisi, kes meile kaasa elavad,» lausus Tarmo Rüütli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles