Salah sattus oma tegevusega politsei huviorbiiti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah
Mohamed Salah Foto: CARL RECINE / Action Images via Reuters/Scanpix

Liverpooli staarründaja Mohamed Salah on sattunud väikese skandaali keskmesse, kui ta tegeles autoga sõites telefoniga ning antud video on jõudnud välja korrakaitsjateni.

Salahi filmiti meeskonna fännide poolt, kui mees sõitis autoga linnas. Videolt on näha, kuidas egiptlane sõitmise ajal oma telefoniga tegeleb. Antud video on jõudnud ka politsei valdustesse ja edastatud valikku osakonda.

Liverpooli pressiesindaja andis teada, et nad on olukorda mängijaga klubi siseselt arutanud ja sellest ka politseid teavitanud. Pressiesindaja lisas, et edaspidised otsused ja järelmeetmed võetakse vastu nelja silma all rääkides.

Twitteris levis video, kus oli näha Salahi oma telefoni näppimas samal ajal, kui tema auto ümber on kogunenud hulga toetajaid, kelle seas oli ka lapsi. Liverpooli pressiesindaja sõnul on meeskond mängijaga sellest rääkinud. Materjalid olukorrast ja Salahi poolsed kommentaarid on edastatud politseisse.

Lähemalt ei ole olukorda nõus kommenteerima ei Liverpooli pressiesindaja ega ka politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles