Karmi avarii läbi elanud MM-sarja kaardilugeja: tänu M-Spordile pääsen vaid operatsiooniga

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gus Greensmith ja Craig Parry
Gus Greensmith ja Craig Parry Foto: Andre Lavadinho / imago/PanoramiC

WRC2 sarja kaasa sõitvad Gus Greensmith ja Craig Parry viidi mõlemad eelmisel nädalavahetusel otse Saksamaa ralli testilt haiglasse, kuna auto paiskus teelt välja kividesse. Nüüd on selge, et kaardilugeja Parry vajab operatsiooni.

Saksamaa kuulsatel militaarteedel toimunud testil vajus auto teelt välja ja jäi 120 kilomeetrise tunnikiiruse pealt hetkega seisma, kui masin põrkas kokku kivikamakaga, mis on algselt mõeldud tankide peatamiseks.

Greensmith ise sai haiglast pärast kontrolli välja, kuid Parry peab pärast avariid läbima opetatsiooni oma vaagnaluu piirkonnas. «Ma olen vaimselt korras, see polnud minu esimene kord autoga teelt välja sõita,» rääkis positiivne Greensmith Autosport.com-ile.

«Füüsiliselt on olukord veidi kehvem, minu kael ja ribid valutavad, aga need on vaid kriimustused võrreldes Craigi vigastustega. Siiani on see minu karjääri suurim väljasõit. See ei olnud meeldiv,» rääkis Greensmith.

«Ma ei tea tegelikult, mis meil juhtus. Mina olin ninapidi legendis kui me välja sõitsime. Tänu M-Spordile, et nad nii tugeva auto ehitasid. Muidu oleks võinud tulemus palju kehvem olla,» rääkis Parry.

Greensmith on WRC2 arvestuses kokkuvõttes kolmandal kohal. Tema ees on valitsev meister Pontus Tidemand ja kogenud tšehh Jan Kopecky. Tuleval nädalavahetusel asendab Parryt teine britt Stuart Loudon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles