Reali uus väravavaht tekitab Tallinnas paksu verd

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali värske väravavaht Thibaut Courtois.
Madridi Reali värske väravavaht Thibaut Courtois. Foto: Ivan de Andres/PRESSIPHOTO/Sipa USA/Scanpix

Kolmapäevane Euroopa superkarikafinaal Madridi Real - Madridi Atletico võib osutuda esimeseks võistlusmänguks, kus belglasest väravavaht Thibault Courtois esindab Reali, kelle ridadesse ta eelmisel nädalal Londoni Chelsea'st siirdus.

Olukorra muudab pikantseks tõik, et enne Chelsea'ga liitumist esindas Courtois kolm hooaega (2011-2014) Reali derbirivaali ja homset vastast Madridi Atleticot. Ning mitte ainult ei esindanud, vaid tõusis nende kolme hooajaga Atletico staariks ja kandetalaks, keda imetleti ja kes läkitati Chelsea'sse parimate soovidega.

Liitumine Realiga on Atleticos Courtois' vastu valitsevat imetlust aga oluliselt kärpinud. «Courtois'd Reali särgis näha on valus,» sõnas Atletico endine kapten Gabi ajalehele AS antud intervjuus keerutamata. «Kui oled ühes klubis mänginud ja nendega karikaid võitnud (Courtois oli Atletico esiväravavaht, kui 2014 võideti Hispaania meistritiitel - toim), siis on kummaline ja valus näha seda meest rivaali ridades.»

Superkarikafinaal Real - Atletico algab kolmapäeval kell 22.00. Reali väravat kaitseb kas Courtois või kostariikalane Keylor Navas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles