Lennufirmade prohmakas - Eesti noored golfarid on Põhja-Iirimaal, aga nende varustus Veronas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti noored golfimängijad peavad Põhja-Iirimaal mängima laenatud varustusega.
Eesti noored golfimängijad peavad Põhja-Iirimaal mängima laenatud varustusega. Foto: Johan Fowelin / BILDHUSET / Scanpix

Põhja-Iirimaal toimuvatele golfi U18 vanusekassi maailmameistrivõistlustele sõites kaotasid lennufirmad ära Eesti koondislaste varustuse, mistõttu tuli eilset esimest võistluspäeva alustada laenatud keppidega mängides.

Raskest katsumusest tuli kõige paremini välja Mattias Varjun, kes läbis avaringi tulemusega +6 (77 lööki) ning jääb cut’i piirist kolme löögi kaugusele, teatab golfiliidu kodulehekülg. Avapoole 42 löögiga lõpetanud Varjun püsis teises poole raja par'is, tehes päevakokkuvõttes kolm birdie't.

Kevin Christopher Jegers lõpetas päeva tulemusega +8. Rendivarustusega sinasõpradeks ei saanud kuidagi Carl Hellat (+17) ja Joonas Turba (+20). Neist viimase golfivarustus on arvutite andmetel mingil teadmata põhjusel saadetud ilmselt Veronasse. Kui osakoondisest lendas Belfasti läbi Helsingi ja Manchesteri, siis teine osa läbi Helsingi ja Müncheni. Varustus läks kaotsi mõlemal reisiseltskonnal.

Mattias Varjuni kommentaar: «Täna oli ilm harjutusringidega võrreldes tuulisem ja külmem, rohkem õige linksi ilma moodi. Mängisime eeldatavalt keerulisemat rada, aga tagumisel üheksal õnnestusid lähilöögid paremini ja suutsin korraliku ringi kokku panna. Ilma enda keppideta on harjumatu mängida, aga sellele ei saa liiga palju tähelepanu pöörata, igale löögile tuleb ikka samamoodi keskenduda.»

Kevin Christopher Jegersi kommentaar: «Eks ta natukene ebamugav on võõra varustusega mängida. Minul just eriti putter ja wedge'id, mis mul endal on teiste kraadidega. Putter oli teistsugune, kui minu oma, ning selle kõla oli ka erinev, mis natukene häiris. Lisaks mõndasid vajalikke keppe nagu raud-3 komplektis ei olnudki, mis tegi mängimise ka kõvasti raskemaks, kuid pingutasin nii palju, kui võimalik hoolimata kõigest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles