Avo Keel nöökis Robert Tähte vastu: eks ta ka libastub vahel oma ütlemistes

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel.
Avo Keel. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja Robert Täht tögas nädal enne Läti-Eesti EM-valiksarja kohtumist meedia vahendusel enesekindlalt vastasmeeskonna juhendajat Avo Keelt. 55-aastane peatreener aasis oma endist hoolealust vastu.

Täht on veendunud, et eestlased alustavad pühapäeval 2019. aasta Euroopa meistrivõistluste valiksarja võiduga lõunanaabrite üle. «Avo sõidab kindlasti kurvana tagasi, aga natuke on äkki rõõmus ka, kui poeg Markkus (Eesti koondise sidemängija Markkus Keel, Avo poeg – toim) saab võitu maitsta,» rääkis Täht pärast Eesti viimast kontrollmängu.

Keel pole teadupärast suu peale kukkunud ja nõelas Tähte vastu. «Noh, ta on noor mees ja väga palju kogemusi olla ei saa. Eks ta ka libastub vahel oma ütlemistes,» rääkis Läti koondise juhendaja Keel.

Läti ja Eesti kohtuvad EM-valiksarjas eeloleval pühapäeval Riga Arenal. Eesti Võrkpalli Liidu turundusjuhi Toomas Vara sõnul on Eesti fännid esmaspäevase seisuga ostnud kohtumisele Eesti sektorisse 1700 piletit.

Keel on teadlik, et eestlased tulevad nende kodusaali muljet avaldava fänniarmeega. Ta loodab, et kohalik võrkpallipublik vastab samaväärselt. «Lätlased on vähem pileteid ostnud, aga kui mängud toimuvad oma koopas, siis ostetakse pileteid ukse pealt. Lätlane ei ole netiostja, aga võib-olla paar-kolm päeva enne mängu asi elavneb,» selgitas Keel lätlaste käitumismustrit.

Läti alustab aga EM-valiksarja juba täna, kui võõrsil minnakse vastamisi Iisraeliga. «Minu pulss Eesti mängu pärast ei hakka kindlasti veel tõusma, sest praegu taob pulss Iisraeli peale – see mäng on A ja O. Kui tahame finaalturniiri peale mõelda, siis me ei tohi seda mängu kaotada, sest muidu on suured šansid sisuliselt kadunud,» arvas Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles