Ogier on meeskonda vahetamas? «Olen teiste meeskondadega vestelnud»

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiekordne autoralli maailmameister, prantslane Sebastien Ogier.
Viiekordne autoralli maailmameister, prantslane Sebastien Ogier. Foto: Markku Ulander / AFP / Scanpix

Viiekordne maailmameister Sebastien Ogier on selgelt pärast ebaõnnestunud Soome MM-rallit veidike Fordi suutlikkuses pettunud, kuid Saksamaa ralli testikatsel näidatud aeg andis prantslasele natuke enesekindlust juurde. Ogier jääb aga tulevikku puudutavaid küsimusi kuuldes salapäraseks.

«Soome ralli ei olnud selline nagu me oleksime tahtnud, aga nüüd oleme asfaldil, kus mulle rohkem meeldib sõita. Olime viimati siin kiired, loodame uuesti võidu peale sõita,» rääkis Ogier.

«Test oli väga hea, aga alati soovid esimesi katseid näha, et kas kiirus on sama hea nagu endale tundub. Testil sõidad üksi ja siis tundub hoog hea olevat, aga ralli ajal on olukord võib-olla hoopis teine. Siiski olen ma rahulik ja enesekindel,» lausus Ogier. 

«Peame võtma ühe ralli korraga. Hetkel on tunne väga hea, arvan, et meil on head võimalused sõita Saksamaal võidu esikoha nimel. Tegelikult on ainus tähtis asi olla alati Neuville'i ees. Soomes me olime, nii et tähtsaim ülesanne oli täidetud, isegi kui ralli meil väga ei õnnestunud,» avaldas Ogier oma eesmärgid kogu tulevaks hooajaks.

Küsimusele, kas Ogier on kindel, et Ford või karjääri lõpetamine on tema ainukesed variandid, vastas prantslane üllatunult: Millal ma seda ütlesin? Mul endal ei ole meeleski! Olin rahul selles meeskonnas, kus ma olin, vabandust - selles meeskonnas, kus ma olen,» läks Ogier' keel korralikult sõlme ja nii mõnigi inimene võttis seda vihjena. 

«Eesmärk on jätkata seal, kus ma sõidan. Nii on mul olemas parim info ja ettevalmistus igaks uueks hooajaks. Minu jaoks on tähtsaim asi tulemus. Soome ralli oli pettumus, eks me nüüd üritame leida probleeme ja neid lahendada. Mul on M-Spordiga leping hooaja lõpuni ja hetkel võin öelda, et teiste meeskondadega olen ma lihtsalt suhtluses olnud küll,» rääkis Ogier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles