Kreegi koduklubi langebki maksupettuse tõttu esiliigasse?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: Paris Volley

Eesti koondise temporündaja Ardo Kreek taastub kenasti reielihasevigastusest ja on teinud viimastel päevadel rahvusmeeskonnaga treeningud täismahus kaasa. Ent algava klubihooaja osas pole tal jätkuvalt kindlust, sest Prantsusmaa võrkpalliliit teatas, et Kreegi tööandja Pariisi Volley langeb algavaks hooajaks maksepettuste tõttu esiliigasse. 

«Klubi üritab midagi advokaatide kaudu veel korraldada, aga 98-protsendilise tõenäosusega on asi otsustatud,» ütles Kreek portaalile Võrkpall24.

«See oli kõva pauk. Pigem tundub hetkel nii, et jään Pro B-sse ja töötan end koos võistkonnaga uuesti üles,» lisas ta.

Klubi palgasegadus algas juba kevadel, kui märtsis teatas Paris Volley mängijatele, et neil ei lubata osaleda Prantsusmaa liiga play-off’is. Põhjustesse ei süüvitud, kuid Prantsusmaa meedia kirjutas, et audit tuvastas: klubi esitatud palgafond ei kattunud tegelikkusega, vaid küündis esitatud 255 000 euro asemel ligi 400 000 euroni. 

Loe täispikka artiklit SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles