Latvala kinnitas, et karjäär jätkub MM-sarjas, ent kus?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala Foto: LEHTIKUVA / REUTERS

Jari-Matti Latvala kinnitas Soome rahvusringhäälingule, et tema karjäär jätkub MM-sarjas, ent allkirju pole veel paberile pandud. Suure tõenäosusega jätkab Latvala siiski Toyotas.

Toyota sõitjatest on seni tundnud end kindlana vaid Ott Tänak, kellel on Toyotaga sõlmitud mitmeaastane leping. Küsimärgi all on olnud Latvala ning teise soomlase Esapekka Lappi saatus, ent Latvala ise kinnitas Saksamaa ralli eel, et muretsemiseks pole põhjust.

«Palju lihtsam on nüüd rallit sõita, kui ei pea tuleviku pärast muretsema. Aga ütleme nii, et oleme jõudnud kokkuleppele, vaid allkirjad on paberile panemata,» sõnas ta. 

Latvala lepingutega tegeleb tema mänedžer Timo Jouhki, kes kinnitas, et silmapiiril on siiski Toyota. «Jah, see on eesmärk, aga ainult Timo teab detaile täpsemalt.»

33-aastase Latvala käimasolev hooaeg on kulgenud üle kivide ja kändude. Ta on langenud Toyota pingerivis kolmandaks sõitjaks – seda tõestab maailmameistrivõistluste üldseis, kus Latvala paikneb 55 punktiga alles seitsmendal kohal. Tema meeskonnakaaslased Tänak (107 punkti) ja Lappi (70) hoiavad vastavalt kolmandat ja neljandat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles