Kolmesetilise matši kaotanud Kontaveit langes Cincinnatis konkurentsist (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Andrew Soong / imago/Xinhua

Eesti naiste esireket Anett Kontaveit (WTA 30.) kaotas 2,8 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga Cincinnati tenniseturniiri kolmandas ringis hollandlannale Kiki Bertensile (WTA 17.) 3:6, 6:2, 3:6.

Neljapäeval alanud matši avaseti võitis Bertens 6:3, kuid teine sett jäi Kontaveidi 4:1 eduseisul vihmasaju tõttu pooleli. Reedel kohtumine jätkus ning eestlanna võitis veel ühe servimurde abil seti 6:2.

Kolmandas setis murdis Bertens Kontaveidi pallingugeimi 2:1 eduseisuks, aga eestlanna seadis jalule 3:3 viigi. Seejärel murdis hollandlanna kahel korral Kontaveidi servigeimi ning võitis 6:3. Mäng kestis 1:48.

Matši käik enne vihmapausi:

Kontaveit võitis teises ringis kreeklannat Maria Sakkari (WTA 31.) 6:1, 6:3. Kolmanda ringi vastaseks tuli Kontaveidile Hollandi tennisist Kiki Bertens, kes võitis maailma teise reketi Caroline Wozniacki vastu avaseti 6:4 ja sai siis loobumisvõidu.

Kontaveidi kohtumine Bertensiga viibis, kuna pidevalt kimbutav Cincinnati turniiril mängijaid vihm. Lõpuks saadi siiski hilinemisega ka platsile ja mäng võis alata. Kuigi Kontaveit alustas setti kohe murdega, siis edaspidi näitas paremat mängu Bertens, eestlanna ei saanud end uuesti korralikult mängu ja nii tunnistas Kontaveit hollandlanna 3:6 paremust. 

Teises setis näitas Kontaveit aga juba teisest puust mängu, suutes ohjad oma kätte võtta kohe algusest peale. Esimese Bertensi servigeimi teises setis suutis Kontaveit taas murda ja sel korral jätkata ka ise mängu edukalt. Seis oli 4:1 eestlanna kasuks kui taas hakkas Cincinnatis väga tugevalt vihma sadama ja sellega peatati mäng.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles